“Succes is houden van jezelf, van wat je doet en hoe je het doet. Het maakt me dan ook werkelijk blij om anderen te helpen op het pad naar werk.”

Wie ben ik als mens en wat kenmerkt mij?

Ik ben altijd een persoon geweest met veel energie, gedreven en perfectionistisch. Deze eigenschappen maakten me dan ook succesvol in mijn werk. Echter, rond mijn dertigste ging ineens het licht uit en zat ik gevangen tussen de muren van mijn eigen angsten. Ik voelde mij niemand meer. Ook had ik veel last van schaamte; hoe kon deze hardwerkende vrouw ineens aan de andere van de tafel zitten en hulp nodig hebben? Met veel vallen en opstaan ben ik uiteindelijk op een pad gekomen van zelfacceptatie. Ik heb geleerd dat ik van waarde ben. Ook mét mijn kwetsbaarheden. 

Mijn ervaringen en expertises

Ik heb ruim tien jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling waarvan vijf binnen de re-integratie en de afgelopen twee jaar heb ik me ontwikkeld als ervaringsdeskundige. Dit houdt in dat ik mijn eigen ervaringskennis inzet om de weg voor een ander te vergemakkelijken. Zo weet ik als geen ander dat je niet altijd hoeft te wachten tot je “beter” bent om aan het werk te gaan. Werken kan ook onderdeel zijn van een herstelproces.  

Hoe ziet mijn begeleiding eruit

Ik wil jou als mens leren kennen, wat zijn je wensen, je verlangens? Welk werk zou je graag willen doen en hoe past dit in jouw leven? Ik heb een diep geloof in de veerkracht van de mens. Laten we samen stapje voor stapje jouw droom realiseren hoe groot of klein die ook is…