“Vanuit vertrouwen gaan we samen op pad ”


Re-integratiecoach en loopbaancoach

Wie ben ik als mens en wat kenmerkt mij

Ik ben altijd op zoek naar wat iemand speciaal en uniek maakt, want dat is ieder mens. Ik ben echt in een ander geïnteresseerd en mensen vertrouwen mij snel. Als je samen opnieuw kijkt naar hoe je bent, kun je ook weer creatieve invalshoeken vinden voor je loopbaanvragen. Ik zie altijd nieuwe mogelijkheden en kansen en maak praktische plannen hoe je daar kunt komen.

Mijn ervaring en expertises

Door mijn grote interesse in mensen ben ik psycholoog geworden en heb later diverse managementfuncties gehad. Met anderen nieuwe ontwikkelingen vorm geven, mensen motiveren en in hun kracht zetten, dat vind ik altijd geweldig. Ik kan goed jouw talenten en interesses naar boven brengen en daar concrete doelen aan verbinden. Op creatieve wijze zoeken we naar mogelijkheden om die te realiseren, soms met kleine stapjes, soms met grote.

Hoe ziet mijn begeleiding eruit

Mijn begeleiding is betrokken en doelgericht. Vanuit vertrouwen gaan we samen op pad om nieuwe mogelijkheden te vinden en te realiseren, die echt goed passen bij jou als persoon. Ik ben geduldig en doortastend, ik geef ruimte en richting als het nodig is, en ik rust niet tot we bereiken wat we van plan waren. 

Bob Gruisinga

Erna Derksen

Esther Hinne

Marjon Vervest

Yvette Taverne

Dinie Regeling

Alice van Neerbos

Lia Wesselink

Bea Knoef

Richard Mos

Hella van de Beek

Arjan Draaijer