“Hoe mooi is het te zien ‘dat het goed komt’ en dat iemand terecht komt op een werkplek waar het passend en prettig is.”

Wie ben ik als mens en wat kenmerkt mij 

Als mens wil ik me graag een geheel voelen. Dat betekent dat ik ook naar de cliënt kijk als geheel: werken staat niet op zichzelf, werk is een onderdeel van het leven en kan bijdragen aan gevoelens van eigenwaarde, tevredenheid en vervulling.

Ik kan met aandacht luisteren, ben geduldig en resultaatgericht. 

Mijn ervaringen en expertises

Altijd werkzaam geweest op het gebied van communicatie: als trainer en als acteur in rollenspelen. . Daarna 14 jaar als coach en  hulpverlener. Deze expertise is altijd impliciet en op de achtergrond aanwezig.

Mijn ervaring is dat veel cliënten willen meedoen, maar vaak niet meer geloven dat het er voor hun nog inzit. En dan hoor ik: ‘misschien komt het toch nog goed met mij.’ Hoe mooi is het te zien ‘dat het goed komt’ en dat iemand terecht komt op een werkplek waar het passend en prettig is. 

Hoe ziet mijn begeleiding eruit 

Als re-integratiecoach ga ik samen met de cliënt op pad. Mijn uitgangspunt is dat we als team zullen werken. Wederzijds vertrouwen hoort hierbij. Waar nodig neem ik de tijd en pas me aan het tempo van de cliënt aan.