“Ik werk graag vanuit vertrouwen, betrokkenheid gericht op jouw hoogst haalbare doel.”

Wie ben ik als mens, en wat kenmerkt mij
 Bob Gruisinga en ik zijn eigenaar van Buro BOB. De 3 pijlers van ons buro “aandacht, respect en resultaat” staan ook in mijn eigen leven en omgang met mensen centraal. Als mens kan ik me het beste omschrijven als inspirerend, creatief, empathisch met uiteindelijk een mooi gezamenlijk resultaat. Hierbij verlies ik niet het doel van de dienstverlening uit het oog. 

 Ik beschik over een scherp oog voor de waarde en het (arbeid) potentieel van mensen en kennis van en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.  

 Ik krijg veel energie en vind het heel fijn als ik iets bij kan dragen aan jouw Werkgeluk.

Mijn ervaringen en expertises
Mijn kennis en werkervaring liggen binnen het werkveld waarbij  mens, arbeid en ontwikkeling centraal staan. Ik heb rollen en projecten uitgevoerd op het gebied van re-integratie, loopbaanbegeleiding, talentontwikkeling, coaching en organisatievraagstukken binnen het bedrijfsleven en sociaal ondernemerschap.

Hoe ziet mijn begeleiding eruit
Tijdens
  het traject ga ik samen met jou op zoek naar je kwaliteiten, talenten en drijfveren.  Hierdoor krijg je beter zelfinzicht en werken we (indien nodig) aan meer zelfvertrouwen en persoonlijk leiderschap.  Ieder loopbaan en of coaching traject is persoonlijk en is maatwerk. Samen bespreken we wat jij nodig hebt om verder te komen in jouw zoektocht naar (ander)werk en persoonlijke ontwikkeling.   

 Ik werk graag vanuit vertrouwen en betrokkenheid gericht op jouw hoogst haalbare doel. Ik ben Register loopbaancoach NOLOC en gecertificeerd practitioner voor Insights Discovery en TMA Talenten Motivatie Analyse