Re-integratiediensten voor de doelgroep Participatiewet:


Individuele trajecten en groepstrainingen :

Op gebied van participatie en re-integratie bieden wij u diverse diensten aan zoals: Sociale activeringstrajecten, re-integratietrajecten,  bestandsscreening,  jobhunting, jobcoaching, sollicitatietraining , loopbaantraining en empowermenttrainingen 

Talenten analyse programma’s

Buro BOB beschikt over licenties voor diverse talenten analyse programma’s te weten: TMA ( Talent Management Analyse ) , Insights Discovery  en LDC ( Loopbaandiensten centrum) 


Projecten en expertises:

Buro Bob voert al vele jaren diverse innovatieve projecten uit voor de Participatiewet doelgroep. We kennen de gemeentelijke organisaties van binnenuit en beschikken over creativiteit om samen met u en de medewerkers van de gemeente en/of werkbedrijf vernieuwende projecten te ontwikkelen en uit te voeren. Ook beschikken we over veel ervaring met coaching en begeleiding van Statushouders en kandidaten met een doelgroepindicatie.  

Onze trainers, trajectbegeleiders en coaches:

Voor de uitvoering van de re-integratiediensten beschikt Buro BOB over deskundige trainers, trajectbegeleiders, ervaren jobhunters en gecertificeerde jobcoaches 

Detachering

Detacheren van onze professionals

MET DETACHERING HAALT U DE EXPERTISE IN HUIS 

Detacheren van onze professionals binnen de afdeling Werk en Inkomen en werkbedrijven.

Zoekt u een professional met kennis van zaken ? Dan bent u bij Buro BOB aan het juiste adres. Onze medewerkers hebben jarenlange kennis en ervaring in verschillende functies binnen een afdeling Werk en Inkomen/ Werkbedrijven en zijn goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

De professionals van Buro BOB kunnen ingezet worden op de volgende functies: 

Accountmanager werkgeversteam (of werkgeverservicepunt), jobhunter, jobcoach, (groeps) trainer (o.a. empowerment- en sollicitatietrainingen), adviseur SROI/ MVO, klantmanager werk en inkomen.

Heeft u binnen uw afdeling of dienst (tijdelijke) ondersteuning nodig en wilt u kennismaken met Buro BOB? Neem dan contact met ons op.  


Werken aan werk
doe je samen


gemeente

Door te weinig werkervaring, of door lichamelijke, psychische of sociale problemen is het voor veel kandidaten binnen de Participatiewet lastig om werk te vinden. De gemeente kan dan een re-integratietraject aanbieden bij Buro BOB.

Buro BOB heeft ruime ervaring met de uitvoering van deze re-integratietrajecten en groepstrainingen. Onze aanpak is persoonlijk en we bieden maatwerk. In een kennismakingsgesprek bespreken we welke ondersteuning je nodig hebt en wat wij voor je kunnen betekenen.

Bovendien is het mogelijk om de expertise van onze professionals in huis te halen door middel van detacheren. Wilt u meer over deze dienstverlening weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.