Buro BOB begeleidt statushouders in de Liemers

Buro BOB is vanaf 2020 aanbieder van het Leer- en Ontwikkelnetwerk van de RSD de Liemers.  In de raamovereenkomst is  afgesproken dat Buro BOB statushouders/ anderstaligen  die een uitkering hebben vanuit de gemeenten die aangesloten zijn bij RSD de Liemers te ondersteunen in hun re-integratieproces naar werk.

Alice van Neerbos en Bob Gruisinga zijn de loopbaancoaches  vanuit Buro BOB die dit uitvoeren . Alice heeft  jarenlang ervaring met statushouders/ vluchtelingen in Arnhem e.o.  en Bob  heeft de afgelopen 3 jaren statushouders vanuit de gemeente Deventer begeleid naar werk.

Inmiddels hebben we ruim 10 statushouders in begeleiding en zijn regelmatig in de Liemers  te vinden 

Voor deze mooie opdracht hebben we een kantoor in Duiven .  
Ons kantoor is gevestigd op een prachtige locatie binnen Cultuurcentrum de Ogtent, adres:  Remigiusplein 9, 6921BL, Duiven.       
Buro BOB heeft een kantoor op de 1e etage 

Tags:

Comments are closed