Voor mij begint goed en
plezierig samenwerken met het
maken van
echt contact.

Wie ben ik als mens en wat kenmerkt mij

Met aandacht en toewijding probeer ik jouw situatie van meerdere kanten te bekijken en help ik je op praktische wijze verder. Ik ben nieuwsgierig naar jou en in ons gesprek zijn betrouwbaarheid en eerlijkheid belangrijke basiswaarden voor mij. Mijn sterke punten als coach zijn o.a. scherp waarnemen, doorvragen en het aanvoelen van mensen en situaties. Ik sta met beide benen stevig op de grond en samen richten wij ons op nieuwe mogelijkheden in je loopbaan. 

Mijn ervaringen en expertises 

Vanaf 2014 combineer ik mijn werk als HR Adviseur met werk als loopbaan- en re-integratiecoach en ben ik breed inzetbaar voor onder andere begeleidingstrajecten op het gebied van loopbaancoaching, werk naar werk- trajecten en re-integratiebegeleiding. Praktisch gezien helpt mijn ervaring als HR Adviseur. Ik weet hoe ik een sollicitatiebrief, een LinkedIn profiel en CV graag zie. Ook kan ik goed uitleggen hoe je je het beste kan presenteren tijdens een netwerk- of sollicitatiegesprek. Coaching en gesprekservaring komen van pas als ik meer de diepte in ga. 

 Hoe ziet mijn begeleiding eruit 

Voor mij begint goed en plezierig samenwerken met het maken van echt contact. In gesprekken kom ik snel tot de kern, zonder het persoonlijke stuk uit het oog te verliezen. Op een plezierige wijze wil ik je door mijn ervaring en advies, en vooral door te luisteren, te bemoedigen en te steunen inspireren je weg te ontdekken en weloverwogen een koers vast te stellen. Ik wil graag samen met jou je wensen en ambities op werkgebied duidelijk in kaart brengen en je laten zien hoe je jouw kwaliteiten en talenten hierbij kunt inzetten. Zodoende kun je met vertrouwen de praktisch haalbare doelen realiseren. Het is van belang om een scherp beeld te krijgen van je hulpvraag en datgene te horen wat niet duidelijk wordt gezegd. Mocht je het lastig vinden om dieper in te gaan op zaken, dan houd ik daar rekening mee, maar er komt een moment dat ik ga doorvragen. Met een persoonlijke benadering en een praktische inslag komen wij dan tot de kern.