” Je kunt
elke dag opnieuw kiezen.
Ik kies
voor wat mogelijk is
en wat goed voelt.”

Wie ben ik als mens en wat kenmerkt mij?
Er is zoveel moois te zien en te ervaren op deze wereld. 
Er zijn zoveel kansen en er is zoveel liefde. Maar als je een tegengestelde mening hebt, dan is dat ook waar. Ik ga voor de waarheid die het beste voelt voor mij.Ik begrijp dat niet iedereen dit denkt en dat is helemaal OK

Mijn ervaringen en achtergrond
Ik werk sinds 20 jaar in de arbeidsbemiddeling. Eerst in de werving en selectie en sinds 2007 in de re-integratie. Als consulent, coach en als empowerment-trainer. Ik werk holistisch en neem lichaam, geest en ziel mee in het verhaal. Onze gedachtes, ons gedrag en onze emoties zijn verbonden en hebben veel invloed op elkaar. In mijn begeleiding ga ik met alledrie aan de slag om zo los te weken wat vastgeroest is. Om meer te laten bewegen vanuit eigen keuzes, omdat dat zoveel vertrouwen kan geven. Op weg naar een fijner leven in de maatschappij. Iedereen wil meedoen, maar niet iedereen durft/kan al vandaag.

Hoe ziet mijn begeleiding eruit?
Ik kijk vooral naar
wat goed is en laat dat groeien. Dat geeft vaak vertrouwen. 
Vanuit vertrouwen kan ook de energie bij de kandidaten groeien. Daarna is “
wat er beter mag én kan” aan de beurt.

Omdat leefstijl, bewegen, eten en omgeving ook belangrijk kunnen zijn, kan ieder gesprek over meer gaan dan participeren alleen. Trajecten laten lukken vind ik belangrijk, samen met de cliënt bekijken wat nu kan en wat nog even moet wachten is vaak het verschil tussen duurzaam slagen of kortstondig succes. Humor en ontspanning is voor mij de smeerolie. Ik werk graag met heldere einddoelen, omdat je dan concreet vooraf de stappen kunt bepalen en beter kunt inschatten wat wanneer nodig is.

En…niets gaat zoals verwacht is de basis van dit werk en dan mag je laten zien wat je waard bent als consulent bij BuroBOB.