‘ Creativiteit is mijn manier van leven.Wat drijft iemand, wat is haar of zijn verhaal en waar verbinden wij.’

Wie ben ik als mens en wat kenmerkt mij?

Creativiteit is mijn manier van leven. Creativiteit in de breedste zin als letterlijk iets scheppen, vormgeven en ook inventief met een open mind sta ik explorerend in het leven. Mensen hebben vanaf jonge leeftijd mijn aandacht. Wat drijft iemand, wat is haar of zijn verhaal en waar verbinden wij. Ik houd van mijn werk als coach, van muziek, dans en uitdagingen.  

Mijn ervaringen en expertises:

Ik ben opgeleid als leerkracht basisonderwijs en ik kwam uiteindelijk terecht in een andere dynamische sector, arbeidsbemiddeling. Mijn werkervaring bestaat grotendeels uit het werken in en aan de arbeidsmarkt. Het bij elkaar brengen en verbinden van werkgevers en werkzoekers met al haar facetten. De skills die ik van nature bezit en heb opgedaan in werk en leven zet ik in om jou verder te helpen en te begeleiden als je bent vastgelopen in je werk en/of privé en voor jouw persoonlijke ontwikkeling. 

Mijn expertises: de arbeidsmarkt, regie over werk en leven, stress-/burnout, TA, netwerken, job craften, communicatie, timemanagement en kunstzinnig dynamisch coachen.

Hoe ziet mijn begeleiding eruit?

Mijn begeleiding bevindt zich in een goede sfeer en in een open communicatie. Ik wil jou persoonlijk leren kennen. Wat zijn jouw drijfveren en talenten die je wilt laten groeien en laten floreren. Waar wordt je blij van en wat zijn jouw goals in leven en werk. Ik luister, ondersteun, begeleid, inspireer, werk en bouw met jou samen om datgene te bereiken waar jij gelukkig van wordt. Dit kan ook buiten de gebaande paden zijn.