“Binnen Buro BOB begeleid ik Statushouders en anderstaligen”

Wie ben ik als mens en wat kenmerkt mij ?

Door de persoonlijke ervaringen in het leven heb ik geleerd om positief in het leven te staan en dankbaar te zijn voor alles wat er is.
Mijn drijfveer is om elke dag wat te kunnen betekenen en het verschil te kunnen maken.
Door mijn culturele achtergrond kan ik me goed inleven in anderen (ook in mensen met verschillende culturele achtergronden).

Ik heb een open houding, kan goed luisteren en ben praktisch ingesteld. Verder ben ik klant en resultaat gericht en heb aandacht
en respect voor iedereen met wie ik omga en werk. .

Mijn ervaringen en expertises.

Ik ben zeer gemotiveerd om bij te dragen aan het ondersteunen van statushouders in onze maatschappij richting werk. Mijn passie voor interculturele communicatie en het begeleiden van mensen heeft mij altijd aangetrokken in de sociale sector. Met mijn achtergrond als Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener en een specialisatie op het gebied van Inburgering en Job coaching, beschik ik over de nodige kennis en vaardigheden om onderdelen binnen de re-integratie goed uit te oefenen.

Ik heb ruime ervaring in het begeleiden van mensen uit de verschillende culturen. Door mijn proactieve manier van samenwerking met kandidaat, werkgevers en andere instanties creëer ik kansen voor werk. Ik vind het ontzettend leuk om mijn kennis en ervaring te mogen inzetten. Graag stel ik mensen, die ik begeleid op hun gemak en ervaren zij dat ze zichzelf mogen zijn. Mensen inspireren en motiveren om het beste uit zichzelf te halen is mijn doel.

Hoe ziet mijn begeleiding eruit.

Mijn passie is het ondersteunen en begeleiden van mensen bij hun stappen die zij maken richting arbeidsmarkt.

Door mijn inlevingsvermogen ben ik gewend om met diverse doelgroepen uit diverse culturen te werken. Daarbij ben ik als ervaringsdeskundige goed bekend met de uitdagingen waar nieuwkomers mee te maken krijgen bij het vinden van het werk.

Ik vind het belangrijk om de kwaliteiten en ervaringen van kandidaten in kaart te brengen en om vervolgens de juiste match te maken naar haalbare mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Ik weet een vertrouwensband op te bouwen met kandidaten en hen te motiveren om hun vaardigheden te ontwikkelen en kansen op de arbeidsmarkt te vergroten en te benutten.

Mijn collega’s beschrijven mij als een positief en enthousiast persoon met een praktische aanpak.

Ik geloof dat het hebben van werk niet alleen zorgt voor financiële stabiliteit maar ook voor een gevoel van eigenwaarde en integratie in de samenleving.