Wat ik heel belangrijk vind is dat jij voelt dat ik naast je, achter je sta bij de stappen die je neemt.


Wie ben ik als mens en wat kenmerkt mij

Voor mij is het belangrijk om vanuit eerlijkheid en vrijheid te leven. Mijn blik op de wereld is open, positief en nieuwsgierig. Ik ben zeer geïnteresseerd in wat mensen beweegt en ik houd van diversiteit en kleur. Daarnaast ben ik ook altijd gericht op ontwikkeling, omdat ik denk dat vooruitkomen je in alle opzichten een blijer mens maakt. 

Mijn ervaringen en expertises
Als voedingscoach heb ik veel ervaring met het ondersteunen bij voeding en beweging en de invloed ervan op het dagelijks leven en werk. Ik ben analytisch sterk en oplossingsgericht waardoor problemen met voeding, gewicht en lifestyle, snel in kaart gebracht kunnen worden om het doel te bereiken. Gezien mijn langjarige ervaring in het onderwijs is het goed overbrengen van de boodschap en heldere communicatie geen enkel probleem.

 Mijn rol bij Buro Bob
Mijn toegevoegde waarde bij Buro Bob ligt vooral op het gebied van voedings- en gewichtsproblemen in combinatie met beweging en verandering van mindset. Het ontwikkelen van inzicht en nieuwe leef- en voedingspatronen is hierbij heel belangrijk.Professionele begeleiding bij deze aandachtsgebieden levert een aanzienlijke meerwaarde op voor de kwaliteit van leven en werk.


Bob Gruisinga

Erna Derksen

Esther Hinne

Marjon Vervest

Yvette Taverne

Dinie Regeling

Alice van Neerbos

Lia Wesselink