“Ik ben altijd nieuwsgierig wat mensen drijft en welke keuzes ze maken en waarom. Mijn motto is “alles wat je aandacht geeft groeit”.

Wie ben ik als mens, en wat kenmerkt mij

Men zegt vaak dat ik rust uitstraal en goed aanvoel wat er speelt. Ik geniet van ontwikkeling en ik vertrouw op mijn intuitie. Ik ben geduldig als het even moet en versnel zodra het kan. Ik ben blij als mensen weer regie nemen over hun leven en dat hun ogen gaan stralen. Als mensen inzicht krijgen en in beweging komen verandert de omgeving mee is mijn ervaring. Ik ben altijd nieuwsgierig wat mensen drijft en welke keuzes ze maken en waarom. Mijn motto is “alles wat je aandacht geeft groeit”. 

Mijn ervaringen en expertises

Ik heb jarenlange overheidservaring in diverse rollen en ervaring als zelfstandige. Mijn expertises zijn loopbaan en vitaliteit. Die twee onderwerpen passen heel goed bij elkaar. Mijn ervaring is dat een probleem nooit alleen komt en dat een integrale aanpak goed werkt. Ik verwonder me en weet dat vaak niets is wat het lijkt. 

Ik ben gecertificeerd voor Insights Discovery en TMA, daarnaast ben ik Register loopbaancoach NOLOC.

Hoe ziet mijn begeleiding er uit

Vertrouwen en openheid zijn belangrijke voorwaarden voor mij als coach. Ik heb oprechte aandacht en laat pas los als het kan. Eerst kijken we wat er is en wat er nodig is om bij het gewenste resultaat uit te komen. Ik richt mijn aandacht op wat de persoon uniek maakt. Waar krijgt hij of zij energie van en hoe zetten we die energie zo goed mogelijk in. Ook kijk ik hoe iemand naar zichzelf kijkt, wat is helpend en wat zit in de weg. Bij deze serieuze aanpak zet ik ook vaak humor in om het geheel vooral luchtig te houden. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.