“Ik gebruik als coach veel verschillende instrumenten en technieken, maar alles is maatwerk.” 

Wie ben ik als mens en wat kenmerkt mij?

Alle mensen zijn net zo uniek als dat ze gelijk zijn. Deze zin inspireert me. Ik ben heel erg nieuwsgierig naar wat de cliënt bijzonder maakt en erg gedreven om gelijke kansen te creëren. Ik motiveer mensen om de brug te willen bouwen tussen hun “eigen aardigheden” en de ander, de omgeving. Met veel mensenkennis, energie, ervaring en een positieve kijk op de mens en de wereld motiveer ik mensen om vastzittende patronen te durven betwijfelen en het gesprek aan te gaan om tot ontwikkeling te kunnen komen. 

Mijn ervaringen en expertises?

Een rode draad in zowel mijn opleidingen als in mijn werk is activeren, participeren en (re-)integreren, zowel op individueel niveau als in groepen. De expertises die ik de laatste jaren met veel plezier heb kunnen ontwikkelen liggen binnen het activeren en participeren van statushouders en migranten. Door met bedrijven en organisaties samen te werken heb ik mij vooral ontwikkeld op interculturele coaching en diversiteit.

Hoe ziet mijn begeleiding eruit?

Als coach ga ik uit van het principe: mogelijkheden groeien wanneer de situatie duidelijker wordt. Dit kan een lastig proces zijn, omdat het soms pijnlijk is en soms dwingt om gedrag te veranderen, maar ook een mooi proces waarbinnen mensen meer gaan geloven in zichzelf. 

Ik gebruik als coach veel verschillende instrumenten en technieken, maar alles is maatwerk. Dat betekent dat ik ook buiten de gebaande wegen zal gaan als dat nodig is.