Hassan Alyoussef

Wie ben ik als mens en wat kenmerkt mij?

Mijn naam is Hassan Alyoussef. In 2015 begon mijn reis vanuit mijn geboorteland Syrië naar Nederland. Tijdens mijn reis werd ik geholpen door verschillende mensen en organisaties. Deze mensen en organisaties zijn voor mij erg belangrijk geweest op mijn weg naar zelfstandigheid. Deze ervaring van hulp en ondersteuning heeft mij geïnspireerd om zelf ook ondersteuning en begeleiding te bieden aan anderen. 

Mijn ervaringen en expertises:

Inmiddels ben ik vijf jaar actief werkzaam op maatschappelijk vlak. Niets mooier dan mensen helpen. en begeleiden om hun weg te vinden in de maatschappij. Mijn ervaringen hebben mij inzichten gegeven die ik nu goed kan gebruiken in de begeleiding. Ik volgde de opleiding Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen en deed werkervaring op bij verschillende organisaties als Maatschappelijk begeleider en Jobcoach. 

Mijn visie is dat met de juiste mind-set en energie alles haalbaar is. De focus ligt in mijn begeleiding op motivatie, ontwikkeling, zelfvertrouwen en zelfbewustzijn. Wat maakt iemand de beste versie van zichzelf?

Hoe ziet mijn begeleiding eruit?

Tijdens mijn begeleiding werken we samen aan zelfstandigheid, kijken we samen naar een gewenste en haalbare toekomst en werkdoelen, overwinnen we obstakels. Dit alles met een positieve benadering. Welke kwaliteiten en talenten heb je en hoe kunnen we deze vertalen naar (haalbare) mogelijkheden naar de samenleving en werk waarbij jij gelukkig en gewaardeerd voelt. 

Wil je doelgericht werken aan je toekomst? Neem dan contact met mij op. Ik kijk ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan.